Skip to Content
De eerste romantische 24-uur date in De Bachelorette zorgt meteen voor onrust in de villa

De eerste romantische 24-uur date in De Bachelorette zorgt meteen voor onrust in de villa

"Die mogen al samen slapen direct, dat wil ik ook wel"

De mannen verblijven samen in één villa, maar één van hen vertrekt al meteen op een eerste exclusieve date met Elke. 24 uur lang krijgen ze de tijd om elkaar beter te leren kennen. Django is de gelukkige en dat zorgt al meteen voor onrust bij de vrijgezellen die achterblijven in de villa.

Django: "Ik heb er echt zin in. op 24 uur kan je iemand al goed leren kennen. Ik denk dat ik niet veel ga slapen, ik ga proberen zo veel mogelijk wakker te blijven."

Ook krijgen enkele andere mannen de kans om Elke beter te leren kennen. Als echte dierenvriend onderwerpt ze de vrijgezellen aan een heuse test: een behendigheidsparcours met honden. De beste hondenfluisteraar krijgt een privé moment met De Bachelorette. Ondertussen leert ook Nikias de mannen in het huis beter kennen.

Nikias: "Voor Elke is het geen spel, en ik zal eerlijk vertellen welke personen een no go zijn voor haar."

Elke donderdag om 20u30 op Play4 en Goplay.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde