De Celebrity MasterChef-keuken is open: wie pakt de jury in met zijn signatuurgerecht?

De Celebrity MasterChef-keuken is open: wie pakt de jury in met zijn signatuurgerecht?

De eerste beproeving zet iedereen op scherp op maandag 4 september vanaf 21u op GoPlay en Play4

De MasterChef-keuken is wereldwijd een begrip onder hobbykoks. 10 Bekende Vlamingen rapen al hun moed bij elkaar en gaan de culinaire strijd aan met als inzet de titel van Celebrity MasterChef 2023 én een luxediner in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. Ze koken de sterren van de hemel en proberen de jury koste wat kost volledig in te pakken. De eerste beproeving is er eentje om duimen en vingers bij af te lekken, want de chefs moeten de jury hun signatuurgerecht voorschotelen. Een simpele opdracht op het eerste zicht, maar niet alles verloopt even vlot ... Zo laat William zijn vlees rondslingeren in zijn winkelmand, moet Charlie al meteen de EHBO-kit bovenhalen én doet de jury er nog een schep bovenop met een extra challenge. En die zorgt voor heel wat extra druk op de ketel.

Content creator op Instagram, TikTok en Youtube Sarah Puttemans, tv-presentatrice Cath Luyten, comedian William Boeva, dj en tv-maker Hakim Chatar, tv- en radiomaker Linde Merckpoel, actrice Lynn Van den Broeck, kunsthandelaar en Stukken van Mensen-expert Boris Devis, acteur Wim Willaert, muzikant Bent Van Looy en regisseur Charlie Dewulf wagen zich de komende 6 weken aan het culinaire avontuur.

Story image

Hun kookkunsten worden telkens op maandag en woensdag beoordeeld door een trio dat hun strepen al lang verdiend heeft en samen op dit moment al 6 Michelin-sterren wist te verzamelen: zaakvoerder en zaalverantwoordelijke van driesterrenrestaurant Boury Inge Waeles, twee Michelin-sterrenchef van The Jane en entrepreneur Nick Bril en sterrenchef van restaurant Bistrot du Nord en meester van de klassieke keuken Michaël Rewers.

Celebrity MasterChef Vlaanderen
​Elke maandag en woensdag om 21u op GoPlay en Play4

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde