Twee druppels water koken er op los, vanaf morgen op VIER.

Twee druppels water koken er op los, vanaf morgen op VIER.

Kristof en Stefan, de bekendste culinaire tweeling van Vlaanderen, kiezen vanaf morgen voor een eigenzinnig gastronomisch avontuur.  Omdat ze vastberaden zijn hun grenzen te verleggen, laten ze zich elke week uitdagen door een bekende of onbekende Vlaming met een bijzondere kookopdracht.
Voor hun eerste uitdaging  trekken ze naar Tomorrowland, het internationaal muziekfestival in Boom vol liefde en verbondenheid. Ze krijgen van Jani Kazaltzis, fan van het eerste uur, de opgave om een gerecht te verzinnen geïnspireerd op de bijzondere waarden van het festival. Om de spanning en de competitiviteit op te drijven maken ze er ook een wedstrijdje van. Wie ontwerpt het ultieme Tomorrowlandgerecht: Kristof of Stefan?

De Boxy's, vanaf woensdag 11 april om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde