Skip to Content
De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis, vanaf morgen op Play 4

De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis, vanaf morgen op Play 4

"Ik heb heel specifiek uitgemaakt wat voor mij geluk is. Iemand die me kan helpen groeien, dat zou ik fantastisch vinden"

Op een idyllische plek in Griekenland start een romantisch avontuur voor Fabrizio Tzinaridis. De dames gaan het beste van zichzelf geven om zo het hart van Fabrizio voor hen te winnen. Gedurende het avontuur hopen de dames op een date en gooien al hun charmes in de strijd om zijn hart te veroveren. Aan het einde van elke aflevering zal één of meerdere vrouwen na de roosceremonie naar huis vertrekken, dit zonder roos, zonder Fabrizio.

Fabrizio is klaar voor een nieuwe liefde: "ik heb heel specifiek uitgemaakt wat voor mij geluk is. Iemand die me kan helpen groeien, dat zou ik fantastisch vinden." In de eerst aflevering maken we kennis met de 15 mooie dames, die een poging wagen op liefde.

Vanessa: "ik zie mij zeker passen bij Fabrizio, we zijn gewoon een ideale match!"

De Bachelor, vanaf morgen om 20u35 op Play 4.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde