Skip to Content
Da's dikke liefde vanaf morgen op Play4

Da's dikke liefde vanaf morgen op Play4

In Da’s dikke liefde helpen Lotte Vanwezemael en Servaas Bingé 4 koppels met hun ongezonde gewoonten, relatie en gezondheidsproblemen

4 koppels gaan de strijd aan met hun ongezonde gewoonten om zo hun gezondheid, hun relatie en hun seksleven een nieuwe boost te geven. Dilly en Jens, Fré en Sofie, Raf en Zoë, en Jessica en Xavier hebben bijna allemaal een behoorlijk ongezonde levensstijl. Zij gaan in ‘Da’s Dikke Liefde’ de uitdaging aan om op zes maanden tijd, gezonder en fitter en hopelijk ook een stuk gelukkiger te worden. De vier koppels kampen met slechte gewoonten en dat heeft ook een weerslag op hun relatie.

Seksuologe Lotte Vanwezemael en sportarts Servaas Bingé gaan hen tijdens die zes maanden nauwgezet opvolgen en coachen. Servaas zal onze koppels tips en tricks geven om hun voedings- en leefgewoonten te verbeteren. Tegelijkertijd gaat Lotte zich focussen op de relaties van onze koppels en probeert ze wat extra peper over hun liefdesleven te strooien. 

In de eerste aflevering worden de koppels aan het begin van hun zes maanden challenge gewogen, gescand en medisch onderzocht. De resultaten van deze testen zorgen al meteen voor een shockeffect...

Da's dikke liefde, vanaf morgen om 20u35 op Play4.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde