Skip to Content
Danseres en social mediaster Jeny Bonsenge en Jan Kooijman vervoegen James Cooke in de jury van het gloednieuwe Play4-programma Come Dance With Me

Danseres en social mediaster Jeny Bonsenge en Jan Kooijman vervoegen James Cooke in de jury van het gloednieuwe Play4-programma Come Dance With Me

Een waanzinnige danscompetitie met de fantastische 3 J’s-jury: de kinderen hebben de moves, maar wat als ze hun ouders meenemen op de dansvloer?

Binnenkort nemen 11 kinderen het tegen elkaar op in het gloednieuwe familieprogramma Come Dance With Me. Zij hebben de moves alvast, maar wat als hun ouders moeten meedansen? In Come Dance With Me dagen 11 kinderen hun ouders uit om deel te nemen aan de waanzinnige danscompetitie. Welke mama of papa heeft even veel talent als zijn of haar kind? Daar beslissen de drie J’s over: James Cooke, Jeny Bonsenge en Jan Kooijman. Het oordeel van de drie J’s is van levensbelang, want zij sturen elke week één dansduo naar huis. Welke ouder en kind kunnen Jeny, James en Jan overtuigen dat ze week na week groeien, uit hun comfortzone stappen en dat zij het allerbeste dansduo vormen?

Jeny Bonsenge is de eerste J van de Come Dance With Me-jury. De Brusselse met Congolese roots is professionele danseres, choreografe en lerares. In haar eigen dansschool Afrohouse Belgium in Brussel geeft ze zowel les aan volwassenen als kinderen, in verschillende dansstijlen: van afro over hiphop tot house. Haar school past perfect bij het opzet van Come Dance With Me, Jeny werkt met families, en ziet ook vaak hoe de rollen worden omgedraaid: op de dansvloer kunnen kinderen de beste leerkrachten zijn. Jeny verwierf in 2020 wereldfaam toen een dansfilmpje met één van haar dansleerlingen, Anaé, viraal ging.  Het filmpje werd door Megan Markle zelfs doorgestuurd naar Ellen Degeneres die hen uitnodigde in haar show.  Sindsdien is Jeny een fenomeen en reist ze de wereld rond.  Ze geeft workshops, dansles, motiveert kinderen om mee te dansen en steunt verschillende goede doelen waaronder Dance4kids in Kinshasa waarmee ze getalenteerde kinderen wil helpen en motiveren om te dansen en zichzelf te ontplooien. Jeny heeft 1.5 miljoen volgers op Instagram, 196000 volgers op TikTok en 1.5 miljoen op Facebook. Haar Youtube kanaal heeft 344.000 abonees. Online wist Jeny al veel harten te stelen, binnenkort maakt televisiekijkend Vlaanderen kennis met dit multitalent.

De tweede jury J hoeft nog weinig introductie: James Cooke is een geboren performer, theaterproducent en showman, maar voor Come Dance With Me worden de rollen voor het eerst omgedraaid. Na zijn succesvolle deelname aan Dancing With The Stars weet hij als geen ander hoe het voelt om jezelf bloot te geven op een podium. Maar nu staat hij aan de andere kant, en mag hij oordelen over het lot van de dansduo’s. James kijkt er nu al naar uit om te zien hoe de mama’s en papa’s zich op het danspodium helemaal gaan blootgeven voor hun kinderen.

Als we het over dansen hebben in Vlaanderen komen we al snel bij onze derde J uit. Jan Kooijman is niet meer weg te denken uit onze dansprogramma’s en tegen Come Dance With Me was het makkelijk ja zeggen voor de Nederlander die zich enorm omarmd voelt in Vlaanderen:  een heerlijk concept met kinderen die zoiets groots op een podium neerzetten, in combi met een ouder die dat nog niet kan, dat vindt ons Nederlandse jurylid bijzonder spannend.

Over Come Dance With Me

Na het succes van Dancing With The Stars, brengt Play4 nu ook het Amerikaanse format Come Dance With Me voor het eerst naar België. In de gloednieuwe Play4-dansshow overtuigen getalenteerde jonge dansers uit het hele land hun moeder of vader om hun danspartner te worden. De jongeren delen hun liefde voor dans met hun moeder of vader, kortom met iemand die in hun dansdromen gelooft. Ook de onderlinge band tussen een mama of papa met zijn of haar kind, speelt een belangrijke rol in dit verhaal. Geen enkele ouder wil zijn of haar kind teleurstellen. Samen gaan ze de uitdaging aan en strijden ze als duo voor de titel.

Het wordt een spannende, emotionele reis om de uitdagende danspasjes en choreografieën aan te leren en uit te voeren. Met de hulp van professionele choreografen en Master of Ceremony Gers Pardoel en social lady Julie Vermeire zetten ze hun beste beentje voor om naar huis te gaan met de titel én geldprijs van 25.000 euro.

Story image

Come Dance With Me is een productie in samenwerking met Lecter Media. De uitvoerende producenten van dit Amerikaanse format zijn niemand minder dan NCIS: Los Angeles-sterren LL COOL J en Chris O’Donnell en het format wordt geproduceerd door CBS Studios en 3 Ball Productions.

Come Dance With Me: Binnenkort bij Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde