Skip to Content
Dansavontuur Evy Gruyaert in gevaar na zware blessure?

Dansavontuur Evy Gruyaert in gevaar na zware blessure?

Dancing with the Stars vergt veel van de kandidaten en dat heeft Evy Gruyaert afgelopen dinsdag tijdens haar training aan den lijve ondervonden: bij een dansbeweging schoot haar knie uit de kom. Dat maakte ze zonet zelf bekend tijdens haar radioshow op Nostalgie: “Mijn lichaam heeft de automatische reflex gehad om de knie meteen terug in de juiste positie te duwen, maar ik heb wel nog pijn en er zit ook heel wat vocht in mijn knie. Ach, shit happens, zeker? Ik wil er wel alles aan doen om er snel terug te staan.” Aan motivatie is er geen gebrek, maar het is nog maar de vraag of haar knie voldoende hersteld zal zijn om te dansen. De eerste diagnoses voorspellen alvast niet veel goeds ...

Haar danspartner Frank was er ook bij op dat moment: “Ik ben in eerste instantie enorm verschoten. Ze heeft dit jaren geleden ook meegemaakt met haar andere knie en ze heeft toen enorm lang moeten revalideren. Ironisch genoeg hebben we tijdens onze repetities haar ‘slechte’ knie altijd proberen te ontlasten. Maar nu is het dus raak in haar andere knie ... Geen idee wat de komende dagen zullen brengen.”

Het zit Evy niet mee de laatste weken: in aanloop naar de tweede aflevering van Dancing with the Stars zat ze er fysiek en mentaal al even door en migraine-aanvallen staken toen de kop op. Nu zit ze ook nog eens met een stevige blessure aan de knie. 

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde