Dames en heren van de jury, het woord is aan u

Dames en heren van de jury, het woord is aan u

Is Dirk Dejager schuldig aan moord of niet ? De kijker kan als Volksjury van Vlaanderen tot 2 april het verdict bepalen.

26 maart 2024: De laatste getuigen werden opgeroepen, de aanklager en de verdediging gaven hun slotpleidooi, de zitting is gesloten.

Zes weken lang werden alle argumenten pro -en contra tegen elkaar afgewogen, nu is het aan de kijker om zijn beslissing kenbaar te maken. Nog tot 2 april kan de kijker via goplay.be oordelen over de schuld of onschuld: is Dirk Dejager een verbitterde moordenaar of is hij een liefdevolle grootvader?

Story image

Op dinsdag 2 april worden de stemmen geteld, krijgt de kijker in de zevende aflevering het resultaat van de stemming te zien. En ook de gevolgen die deze uitspraak van de Vlaamse volksjury heeft voor de verschillende personages.

Op 9 april komt in de laatste aflevering eindelijk de volledige waarheid aan het licht. Wat gebeurde er in de fatale nacht waarin Luna Laeremans om het leven kwam?

Wat is jouw verdict?

→ Vel je oordeel voor dinsdag 2 april – 20:00 via GoPlay.be

Aflevering gemist of ben je nog niet 100% zeker, herbekijk alle afleveringen op GoPlay.be of duik in het extra bewijsmateriaal van Jonas Pintens op openuwogen.be

Open Uw Ogen
Op deze pagina deel ik jullie al mijn extra onderzoek rond De Insulinemoord.
www.goplay.be
Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde