Dames en heren van de jury, het woord is aan u

Dames en heren van de jury, het woord is aan u

Is Eveline Van Laecke schuldig of onschuldig aan doodslag ? De kijker kan als Volksjury van Vlaanderen tot 22 maart het verdict bepalen.

15 maart 2023 - De laatste getuigen werden opgeroepen, de aanklager en de verdediging gaven hun slotpleidooi, de zitting is gesloten.

Zes weken lang werden alle argumenten pro -en contra tegen elkaar afgewogen, nu is het aan de kijker om zijn beslissing kenbaar te maken. Nog tot 22 maart kan de kijker via goplay.be oordelen over de schuld of onschuld van Eveline Van Laecke. Op woensdag 22 maart worden de stemmen geteld, krijgt de kijker in de zevende aflevering het resultaat van de stemming te zien. En ook de gevolgen die deze uitspraak van de Vlaamse volksjury heeft voor de verschillende personages.

Op 29 maart wordt in de laatste aflevering de ware toedracht van de moord op Samuel Indria onthuld. Dan komt de kijker te weten of zijn verdict terecht was of niet. ​

Story image

Wat is jouw verdict?

→ Vel je oordeel voor woensdag 22 maart - 20:00 via Goplay.be

Assisen Marathon op Play4

Afleveringen gemist of ben je nog niet 100% zeker, herbekijk alle afleveringen op zondag 19 maart vanaf 11u35 op Play4

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde