Curryeus wie er afvalt in Celebrity MasterChef Vlaanderen?

Curryeus wie er afvalt in Celebrity MasterChef Vlaanderen?

Aflevering 9 met curryqueen Pavan Bajwa van Mission Masala op maandag 2 oktober vanaf 21u15 op GoPlay en Play4

Na de exit van Cath staan de chefs nog met vijf in de keuken. De strijd is dus nog lang niet gestreden en ook dit keer moet er iemand de MasterChef-keuken verlaten. In de aflevering van maandag verleggen Hakim, Lynn, Linde, Wim en Boris hun grenzen naar de Indische keuken en daar staat één ding centraal: smaak. “We hebben gemerkt dat de meesten onder jullie wat conservatief zijn. Op vlak van smaak moet het beter”, weet sterrenchef Nick Bril. Dus schotelt de jury hen een pittige opdracht voor: een authentieke curry maken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van The Queen of Curry Pavan Bajwa van Mission Masala. Een curryculum om U tegen te zeggen.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde