Comedypower in de tweede aflevering van Scheire en de Schepping

Comedypower in de tweede aflevering van Scheire en de Schepping

Met Lukas Lelie, Dena Vahdani, Roosje Pertz en Fuad Hassen

Lachen, gieren en brullen geblazen in de volgende aflevering van Scheire en de Schepping, want Lieven heeft heel wat comedypower uitgenodigd in zijn panel. Comedians Lukas Leli en Dena Vahdani worden geflankeerd door aanstormende talenten Roosje Pertz en Fuad Hassen. Samen worden ze ondergedompeld in een warm wetenschappelijk bad en gaan ze op zoek naar antwoorden op de meest verrassende vragen.

Samen komen ze te weten waarom ze in de jaren 50 hamsters in de microgolf staken, maar ook hoe je iemand kan vergiftigen met een simpele theepot. De klacht van de schepper komt deze week van een koppel in Amerika dat maar liefst 300 keer bezoek kreeg van de FBI en de hulpdiensten voor o.a. ontvoeringen, zelfmoordpogingen en verschillende wraakacties, maar daar eigenlijk niets mee te maken heeft. De vorst der vorser van deze week is dr. Jeannette Heiligers en zij is op zoek naar een manier om ruimteafval op te ruimen.

Scheire en de Schepping, elke donderdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde