Cohousing in Huizenjagers: tweelingzussen zoeken pand in de Vlaamse Ardennen

Cohousing in Huizenjagers: tweelingzussen zoeken pand in de Vlaamse Ardennen

Van maandag 17 september t.e.m. donderdag 20 september verkennen Huizenjagers Kevin, Kristian en Lesley de Vlaamse Ardennen. Het trio gaat op zoek naar woningen die de verwachtingen van de kandidaten helemaal inlossen of nog beter: overstijgen. De vele mooie en groene landschappen maken van de regio de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust. En niet alleen de prachtige natuur is een groot voordeel, want de vastgoedprijzen liggen hier ook beduidend lager. Kunnen onze huizenjagers de droompanden vinden waar de kopers naar op zoek zijn?

In de nieuwe week zet de 25-jarige Kevin zijn beste beentje voor. Kevin is nog maar zes maanden actief als makelaar, maar ambitie heeft hij in overvloed. De tweede huizenjager is ervaren rot Kristian. Deze self-made man heeft ondertussen een groot imperium opgebouwd. Al 26 jaar verkoopt hij huizen met een passie. Na al die jaren haalt hij nog altijd veel voldoening uit zijn werk, maar kan hij ook opboksen tegen het opkomend jong geweld? De derde makelaar is Lesley, de enige vrouw in het gezelschap. Lesley runt een eigen kantoor samen met haar zus. Als ze iets wil bereiken dan gaat ze er vol voor, maar of ze deze week haar mannetje kan staan is nog maar de vraag.

Aflevering 1 op maandag 17 september

Tine en Tore zijn als eerste aan de beurt. Aangezien hun huidige woning wat krap begint te worden met twee kindjes, zouden ze graag verhuizen naar een grotere en instapklare woonst. Tine is graag artistiek bezig en wil zich helemaal kunnen uitleven in haar eigen atelier. Zij krijgen drie pareltjes voorgeschoteld waarbij de ene woning al meer inlevingsvermogen vraagt dan de andere. De makelaars moeten aan de slag met een budget van 400.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 18 september:

Happy single Joeri is op zoek naar een vakantiehuis waar hij de rust en kalmte kan opsnuiven na een drukke werkweek. Door zijn twee linkerhanden en een lengte van 1m96, moet de woning volledig instapklaar zijn mét hoge plafonds. En dat alles wil hij graag voor zo’n 220.000 euro. Geen evidente opdracht dus en Joeri is ook nog eens gewapend met twee collega’s. Kristian toont een rustig gelegen nieuwbouwwoning, Kevin zorgt voor een romantische sfeer in een duplexappartement, en Lesley pakt uit met een appartement op een topligging.

Aflevering 3 op woensdag 19 september:

Donna, Tara, Alex en Beau zijn vier broers en zussen die geïnteresseerd zijn om een project van cohousing te starten met een budget van 650.000 euro. Hun droomhuis moet bestaan uit vier wooneenheden met een moestuin en plaats voor enkele dieren. In deze aflevering passeren er drie uiteenlopende woningen de revue: een oude hoeve, een luxueus pand en een molenaarswoning. Hopelijk kunnen de huizenjagers dit project in vervulling laten gaan.

Aflevering 4 op donderdag 20 september:

De tweelingzussen Laura en Lisa zijn samen op zoek naar hun eigen stekje voor 350.000 euro. Ze weten goed wat ze willen: een badkamer met bad, een open keuken en een grote tuin. Bovendien willen ze niet enkel samenwonen maar ook een eigen massagesalon uitbaten. Een extra praktijkruimte is dus meer dan welkom. De makelaars gooien voor de laatste keer alles in de strijd om dé huizenjager van de week te worden. En natuurlijk kan een bod de uitslag nog volledig omgooien.

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde