Chefs koken tegen de stroom in met … zalm

Chefs koken tegen de stroom in met … zalm

Aflevering 8 Celebrity MasterChef Vlaanderen beschikbaar vanaf woensdag 27 maart om 21u15 op GoPlay en Play4

De kookwedstrijd zit al over de helft en de chefs moeten een tandje bijsteken, maar zijn Daan, Serine, Olga, Liesa, Titus en Fatma wel klaar voor een hoger niveau? Dat is de zalmvraag, want in aflevering 8 moeten ze aan de slag met – suprise, suriprise – zalm, één van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Van fileren tot dresseren, alles moet on point zijn. Daan zit op een roze wolk, want hij krijgt een extra paar sterrenhanden in de keuken. Eén ding is zeker: voor 1 chef stopt het MasterChef-avontuur.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde