Skip to Content
Brede schouders, al je chakra’s op één rij en nieuw op Play4: Personal Trainers

Brede schouders, al je chakra’s op één rij en nieuw op Play4: Personal Trainers

Vanaf morgen om 21u15 op Play4

Personal Trainers zijn er in deze tijden voor iedereen. Een vaste afspraak en soms ook een stevig prijskaartje overtuigen ons om elke training opnieuw weer tot het uiterste te gaan. Want wat extra aanmoediging, motiviatie of zelfs spirituele begeleiding door een professional kan soms het verschil maken . Maak kennis met enkele van deze coaches met een eigen visie, trainingsmethode en eigen levensstijl die zorgen voor een strak schema en een killer work-out.

In de eerste aflevering leren we de godfather van het personal trainen in Vlaanderen kennen. Olivier Bisback is naast stuntman, acteur en allround energiebom ook personal trainer. Zijn leven staat al van kinds af aan in het teken van fitheid. Klanten die bij hem komen trainen doen dat omdat ze een gevarieerde en uitdagende training voorgeschoteld krijgen. Olivier’s dag begint met een uitgebreide en strikt getimede streksessie, hij neemt ons ook nog mee op één van zijn looptrainingen.

Hoe zit het met jouw Yin en Yang? Als je het gevoel hebt dat die uit balans is, dan moet je bij Xander De Bouw aankloppen. De zoon van acteur Koen de Bouw startte nog niet zo heel lang geleden in de kelder van z’n ouderlijk huis met zijn eigen gym, die toepasselijk The Basement heet. Klanten worden er ondergedompeld in Xander’s holistische levensvisie. Hij gaat niet enkel jouw biceps en triceps onder handen nemen, maar ook je ademhaling, voeding en nog veel meer. Xander ontvangt Emma Bale als klant. Ze heeft al enkele Personal trainers gehad, maar bij Xander voelt ze zich helemaal op haar gemak. Vader Koen De Bouw is ook één van zijn trainees, die moet een tiental kilo’s zien kwijt te spelen voor een nieuwe filmrol. Handig als je dan beroep kan doen op een fitnessexpert in eigen huis.

Tibby & Arnaud zijn een koppel die in Sint-Martens Latem hun gym uitbaten. Ze zijn beide verslingerd aan fitness en aan elkaar, ook al kende hun relatie geen vliegende start.

Tibby: "Arnaud is echt mijn soulmate, wist niet dat ik iemand zo graag kon zien."

Met hun kennis en ervaring proberen ze hun klanten een gezonder én mentaal betere levensstijl aan te leren. En die klanten, die komen uit de Latemse beau monde. Chirurgen, ondernemers, advocaten,… Tibby & Arnaud zien ze graag komen in hun gym. Wie er komt trainen riskeert wel al eens om in een TikTok van influencer Tibby terecht te komen. Haar social media kanaal voeden met nieuwe content is net geen fulltime job, maar het levert haar wel meer dan 70.000 volgers op.

Lesley is een vat vol energie wiens gym in Houthalen ligt. Als voormalig wereldkampioen thai boksen en militair op rust heeft Lesley een schat aan fysieke ervaring. Lisa, aka Little Ninja, is de eerste klant van Lesley. Het wordt meteen duidelijk voor welke trainingsstijl Lesley staat. Ze zit haar trainees dicht op de huid, maar draagt hen allemaal een bijzonder warm hart toe. Na Lisa komt Norman trainen, een jongeman met het syndroom van Down die op vraag van zijn mama en zus wat aan zijn conditie komt werken.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde