Skip to Content
Boris verkoopt kast aan Game of Thrones-acteur Sean Bean a.k.a. Ned Stark in de laatste aflevering van Schatten Van Mensen.

Boris verkoopt kast aan Game of Thrones-acteur Sean Bean a.k.a. Ned Stark in de laatste aflevering van Schatten Van Mensen.

Het zijn drukke tijden bij Boris Devis, want zijn online winkel draait op volle toeren. Via het internet kan je iedereen bereiken en dat bewijst Boris dubbel en dik: hij verkocht een kast aan niemand minder dan Sean Bean, de Britse acteur die bekend werd als Boromir in de Lord of The Rings saga en ook als Eddard "Ned" Stark in de razendpopulaire reeks Game Of Thrones. Daarnaast is Boris constant op jacht naar nieuwe stukken en de prijskaartjes daarvan zijn nooit min: van 13.500 tot 24.000 euro.

Tien sessies bij de psychiater

Patrick woont de veiling van de collectie van Hanna-Barbera-items bij die hij in het tweede seizoen van Stukken van Mensen kocht van de eigenares Virginie. Zij kocht de spullen tijdens een slopende ziekte om even al haar pijn en problemen te vergeten en de harde realiteit te ontvluchten. Voor de eigenares van de collectie is de veiling een erg emotioneel moment, een echte afsluiter van een heel zware periode uit haar leven. "My God dat waren tien sessies bij de psychiater, dat was heavy. Ik zag ze op een gegeven moment vliegen." aldus Virginie.

Binnenkijken in het buitenverblijf van Paul: een Frans huis met een Marokkaans plafond en een Oostends toilet

Paul is samen met zijn vriendin Rica in zijn buitenverblijf in Frankrijk. Hij geeft met plezier een rondleiding in zijn unieke woning, met verborgen plekjes, een bijzonder toilet en exotisch plafond. Maar zelfs op vakantie zit Paul zelden stil, samen met Rica schuimt hij de plaatselijke antiekmarktjes af en daar laat hij zich van zijn meest zakelijke kant zien. Na de vakantie is het weer tijd om er helemaal in te vliegen, want Paul opent zijn nieuwe toonzaal in Zeebrugge met een receptie.

Online is in

Bie is bij haar thuis aan de slag met haar vaste fotografe. ze maken foto’s van alle recente aankopen van Bie. Bie baat niet langer een fysieke winkel uit maar verkoopt haar objecten via internet, daarom is het belangrijk dat haar items goed op foto gezet worden. Het huis van Bie is nu haar toonzaal en alles wat er staat is ook te koop.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde