Boris. Bedankt voor de compagnie.

Boris. Bedankt voor de compagnie.

1973-1997-2022

Takkakaw Falls, Canada, september 2022. Het einde van de laatste reis van Boris, zijn broer Jeroom en emotionele sjerpa's Jonas en Bockie is in zicht. Reisleider Jeroom is de laatste dagen een pak stiller geworden. En dat is begrijpelijk, want het afscheid van Boris komt nu wel echt dichtbij.

22 dagen lang heeft Jeroom zijn broer gedragen door het land van zijn dromen. Om hem naar het mooiste plekje van Canada te brengen. Met vier vertrekken ze op een meerdaagse trektocht dwars door de habitat van de grizzlybeer, op zoek naar de laatste rustplaats van Boris.

Bedankt voor de compagnie Boris.

Boris, woensdag 24 mei om 21.00 op Play4 en GoPlay.

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde