Bompa Bockie botst op prostaattaboe: "No comment. Dat zijn privédingen."

Bompa Bockie botst op prostaattaboe: "No comment. Dat zijn privédingen."

Aflevering 3 op maandag 29 april vanaf 21u15 beschikbaar op GoPlay en Play4

In het woonzorgcentrum zijn dokters nooit ver weg. Ook Bockie ontsnapt niet aan enkele routinecontroles zoals een prostaatonderzoek. “Het valt tegen, want dat doet echt pijn”, vertelt hij aan tafel. Maar wanneer hij dieper ingaat op het onderwerp, merkt hij dat er toch nog een stevig taboe rond hangt en de bewoners hier niet graag over praten zoals onder anderen Harry: "Dat zijn privédingen, medische zaken die eigenlijk geen belang hebben voor een ander."

Ondanks het lekkere eten in het woonzorgcentrum, smachten de smaakpapillen van Bockie na een aantal weken naar iets anders. Daarom schuift hij mee aan bij de smaakraad, waar iedereen zijn zegje en vooral suggesties kan doen voor de menukaart van het woonzorgcentrum. Als kers op de taart nodigt hij een sterrenchef uit om te koken voor zijn medebewoners.

Ondertussen laat de zorgwekkende val van Hugo de tafelvrienden dan weer achter met heel wat vraagtekens. Bockie leert ook nieuwe bewoners kennen, gaat roddelen bij de kapper en krijgt bezoek van zijn vriendin Julie.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde