Bolognaworst in opstand en Bockie in een pompoen.

Bolognaworst in opstand en Bockie in een pompoen.

Boris: morgen om 21.00 op Play4 en GoPlay.

Jeroom is op reis met de urne van zijn broer en ontdekt dat dat hem rust brengt.

“Waarom onze geliefden achterlaten op begraafplaatsen, als je die ook overal kan meepakken? Het is zo aangenaam om nog eens zoveel tijd met Boris door te brengen." 

Het drietal landt op Nova Scotia en verkent er de Cabot Trail, zo maar even de negende mooiste weg van Canada. Verder gaan ze raften op het bruine water van de Shubenacadie River, bezoeken de geboorteplaats van de grootste pompoenen ter wereld en rekenen ze af met anderhalve kilo vreselijk opstandige Bolognaworst.

In Boris maakt Jeroom samen met zijn twee goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een roadtrip door Canada, in een iets te grote camper en gewapend met een Lonely Planet uit 1997. Het doel van de reis: naar het mooiste plekje van Canada trekken om daar de as van Jeroom z'n broer Boris uit te strooien.

Boris: morgen om 21.00 op Play4 en GoPlay.

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde