Bollywoodster tovert Armeense gerechten op tafel in Komen Eten

Bollywoodster tovert Armeense gerechten op tafel in Komen Eten

7/5 t.e.m. 10/5

De 26-jarige Anna uit Bazel heeft Armeens-Georgische roots en een passie voor acteren. Anna heeft er al een aantal internationale projecten op zitten en vertolkte onder andere een hoofdrol in een Bollywoodfilm. Als eerbetoon aan haar stiefvader brengt ze al haar lekkerste Armeense gerechten. In Keerbergen verwent Marc (65) zijn gasten met verse eitjes uit de tuin, verwerkt in zijn menu. Van asperges op Vlaamse wijze tot het verse vanille-ijs. Brigitte (49) uit Wolvertem is een gescheiden alleenstaande Turkse vrouw, én trotse moeder van maar liefst zeven kinderen. Voor haar gasten tovert ze de beste gerechten uit de Turkse keuken op tafel. En last but not least: de 20-jarige Tuur. Tuur ontvangt zijn gasten op kot in Leuven en hoopt hen zo mee terug te voeren naar hun eigen studententijd. Zijn menu zelf is echter allesbehalve studentikoos.

Komen Eten - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

Anna uit Bazel
Maandag 7 mei

Anna (26) is veel meer dan Big in Belgium, deze schoonheid heeft leren acteren in Los Angeles en haar looks heeft ze van haar Armeens-Georgische familie. Ze heeft er al een aantal internationale projecten op zitten en speelde onder andere een hoofdrol in een Bollywoodfilm en een rol in de tv-serie Bergica. Anna is ambitieus en Vlaanderen is absoluut te klein voor haar. Als eerbetoon aan haar stiefvader brengt ze in Komen Eten al haar lekkerste Armeense gerechten.


Marc uit Keerbergen
Dinsdag 8 mei

Humor is een van de belangrijkste dingen in het leven van Marc (65). Hij kende al heel wat tegenslag in zijn leven, maar is nu opnieuw gelukkig. Marc is getrouwd met een Spaanse schone. Het koppel wil graag naar Spanje verhuizen, maar voorlopig genieten ze nog van hun huis in Keerbergen met een prachtige tuin vol kippen, geiten en pony's. Verse eitjes zijn super belangrijk voor Marc. Hij verwerkt ze dan ook vol trots in al zijn gerechten: van asperges op Vlaamse wijze tot het verse vanille-ijs.


Brigitte uit Wolvertem
Woensdag 9 mei

Brigitte (49) uit Wolvertem is een gescheiden alleenstaande Turkse vrouw, én trotse moeder van maar liefst zeven kinderen. Brigitte is sociaal en zeker niet op haar mondje gevallen. Haar gasten zal ze verwennen met de beste gerechten uit de Turkse keuken. Speciaal voor hen leent ze een tafel van de buren… Als ze die tafel binnenkrijgt natuurlijk. ​Op het menu staan o.a. borek, bulgur en tiramisu.


Tuur uit Leuven
​Donderdag 10 mei

Tuur (20) is een jonge, ambitieuze kerel. Hij studeert toegepaste wetenschappen, maar geniet ondertussen ook vooral van het studentenleven. Hij is trots lid van een studentenvereniging en drinkt al eens graag een pintje. Tuur ontvangt zijn gasten op kot en hoopt hen zo mee terug te voeren naar hun eigen studententijd. Zijn menu zelf is echter allesbehalve studentikoos. Als voorgerecht serveert hij een tataki van tonijn en als hoofdgerecht een parelhoen met crème van wortel.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde