Boezemvrienden Jani Kazaltzis en James Cooke maken voor het eerst samen een tv-programma

Boezemvrienden Jani Kazaltzis en James Cooke maken voor het eerst samen een tv-programma

 Jani & James Doen-het-zelf, dit voorjaar op Play4 en op GoPlay.

Play4 is zonet gestart met de opnames van een gloednieuw tv-programma: Jani & James Doen-het-zelf. Een primeur, want voor het eerst gaan deze twee goede vrienden samen televisie maken. Ze duiken de wereld van verschillende zelfstandigen in en testen uit of het iets voor hen zou kunnen zijn.

Story image

Met hun opvallende camper trekken ze richting een zelfstandige wiens zaak ze voor een paar dagen gaan overnemen. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. De twee boezemvrienden hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen, maar of ze deze uitdaging tot een goed einde zullen brengen zal nog moeten blijken. Aan hilarische situaties en onverwachte hindernissen zal het alvast niet ontbreken tijdens hun bijzondere roadtrip.

Jani & James: “We zijn al lang heel goede vrienden en samen een tv-programma maken stond al een tijdje op onze bucketlist. Met onze camper, een nogal opvallend exemplaar trouwens, trekken we heel Vlaanderen rond op zoek naar verschillende zelfstandigen wiens job we voor even gaan overnemen. Want stel dat wij samen een zaak zouden opstarten, zou dat eigenlijk wel werken? Dat gaan we nu zelf mogen ondervinden. Het zal een hele uitdaging worden maar we gaan alles op alles zetten om het tot een goed eind te brengen. Dat is toch onze ingesteldheid en we hopen echt dat het gaat lukken! uitdagingen genoeg trouwens… want we slapen ook nog eens samen in een camper… we zijn close, maar zo close zijn we nog nooit geweest! Let’s pray for te best! ”

Jani & James Doen-het-zelf, dit voorjaar op Play4

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde