Skip to Content
Blind Gekocht-interieurarchitect Bart Appeltans zoekt bijzonder vakantiepand in nieuwe reeks Huizenjagers Vakantiehuizen

Blind Gekocht-interieurarchitect Bart Appeltans zoekt bijzonder vakantiepand in nieuwe reeks Huizenjagers Vakantiehuizen

Huizenjagers Vakantiehuizen is vanaf 3 augustus telkens van maandag tot donderdag om 20.30 te zien op VIER

Nu corona de vakantieplannen van iedereen grondig in de war stuurt, zijn steeds meer Vlamingen op zoek naar een buitenverblijf in eigen land. Daarom stort Huizenjagers zich vanaf maandag 3 augustus uitsluitend op de vakantiewoningenmarkt in de nieuwe reeks Huizenjagers Vakantiehuizen. 6 weken doorkruisen 18 makelaars heel België om kandidaat-kopers weg te laten dromen bij staycationpareltjes van eigen bodem. Genieten van de ongerepte natuur in een Ardense chalet, uitwaaien in een tiny house aan de kust of leven als God in België in een rustiek vakantiehuis in Limburg. De mooiste plekken hoeven niet altijd ver weg te zijn. interieurarchitect Bart Appeltans, bekend van Blind Gekocht, bijt de spits af in de eerste week. Hij wil een unieke vakantiewoning in de Ardennen, die hij volledig naar zijn eigen smaak kan inrichten.

Van de kust over Limburg tot in de Ardennen

De makelaars zetten alles op alles en ontdekken de mooiste regio's van België: de kust, de Ardennen, Wallonië, de Vlaamse Ardennen en Zuid-Limburg. En ze zullen alle regio's goed kunnen gebruiken, want de eisen van de kandidaat-kopers worden er niet minder op. Integendeel. Een vakantiehuis mag al eens wat specialer en origineler zijn. Ze moeten onder andere op zoek naar een tiny house, een woonboot, een woning in een vakantiepark en zelfs een containerwoning.

Huizenjagers-busje maakt plaats voor mobilhome

De succesformule blijft hetzelfde, al blijft het iconische Huizenjagers-busje voor onbepaalde tijd op stal. Om de coronamaatregelen te kunnen respecteren verplaatsen de makelaars zich in deze nieuwe editie met een gepersonaliseerde mobilhome waarin ze op gezonde afstand van elkaar ook alle huisbezoeken live kunnen volgen. Waar de mobilhome niet geraakt, gaan de makelaars met de fiets verder naar hun pand. Elke week strijden drie nieuwe Huizenjagers voor de felbegeerde trofee. Wie op het einde van de week het meeste punten krijgt van de veeleisende kandidaat-kopers, kroont zich tot winnaar.

4 records in afgelopen seizoen Huizenjagers

In het afgelopen seizoen van de reguliere Huizenjagers werden er enkele records gevestigd:

  • Zo waren er op 9 weken tijd maar liefst 9 biedingen, waarvan 7 effectieve verkopen. Verder zijn er heel wat makelaars na de opnames nog verder op zoek gegaan naar de droomwoning van enkele kopers. Dat wil zeggen dat maar liefst 1 op de 4 kopers een bod heeft uitgebracht en 1 op 5 zelfs heeft gekocht.
  • Zowel Eva van Vastgoed Vanhoye als Kevin van QVAS slaagden erin om elk 2 biedingen binnen te halen.
  • In Scheldeland was het Huizenjagers-busje goed gevuld, want voor het eerst zaten er dankzij de tweelingbroers van Immotwins 4 makelaars samen in het busje. Dat zorgde voor een spannende strijd en ook een nieuw record: voor het eerst haalden alle makelaars van eenzelfde week een bod binnen.
  • Het hoogste budget voor een woonhuis werd vorig seizoen verbroken: Bart Goovaerts van M-Design had maar liefst 2,5 miljoen euro over voor een villa rond Antwerpen.

Week 1

In de eerste week mogen de makelaars strijden om de Huizenjagers-trofee in de prachtige Ardennen.

Bart en Dennis – Blind gekocht architect zoekt vakantiehuis om te renoveren – budget €150.000

Je kent Bart misschien wel van het programma Blind Gekocht, in de eerste aflevering van Huizenjagers laat hij zichzelf verrassen. Hij zoekt samen met zijn vriend een renovatieproject in de Ardennen waar ze volledig hun eigen ding kunnen doen en waar Bart als interieurarchitect volledig zijn gang kan gaan.

Huizenjagers Vakantiehuizen binnenkort op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde