Blind Gekocht gaat zesde seizoen in zonder interieurarchitecte Kelly Claessens

Blind Gekocht gaat zesde seizoen in zonder interieurarchitecte Kelly Claessens

Vandaag kwam er spijtig nieuws vanuit het Blind Gekocht-team: interieurarchitecte Kelly Claessens zal niet meer als experte te zien zijn in het zesde, nieuwe seizoen van het succesvolle Play4 programma. Dat maakte Kelly vandaag zelf bekend via haar instagram account:

“Ik heb drie jaar lang een fantastische tijd gehad met Blind Gekocht. Ik heb geweldige mensen leren kennen en ik heb zoveel mogen betekenen voor gezinnen die mij echt nodig hadden. Na 3 jaar is het voor mij nu tijd voor vernieuwing. Als ‘queen of colour’, zoals Jani het zo mooi zegt, ben ik klaar om nieuwe en opwindende projecten in de interieurwereld te lanceren. Er staan veel nieuwe uitdagende projecten op mijn agenda als interieurexperte en helaas is het momenteel niet haalbaar om die allemaal te combineren met de drukke planning van Blind Gekocht.”

Story image

Of dit een definitief afscheid is van Blind Gekocht laat Kelly nog in het midden:

“Zeg nooit nooit. Ik heb met heel veel plezier aan Blind Gekocht meegewerkt, dus ik sluit niets uit. Mijn focus ligt nu op mijn eigen projecten: het runnen van mijn interieurwinkel LA FABRIKA, mijn ontwerpstudio, een online interieurcursus, een eigen verflijn, een eerste boek en nog zoveel meer. Ik ben ervan overtuigd dat Blind Gekocht in de best mogelijke handen is bij Jani, Kinga en de nieuwe experten.  Samen met het topteam achter de schermen gaan ze er ongetwijfeld weer een topseizoen van maken.”

Wie Kelly zal opvolgen in het nieuwe seizoen van Blind Gekocht wordt later bekendgemaakt. Blind Gekocht presentator Jan Kazaltzis zal zijn maatje alvast erg missen:

“Uiteraard was het even slikken toen ik hoorde van deze beslissing, want ik werk heel graag samen met Kelly, we hebben echt veel plezier beleefd op de set samen. Ook het feit dat ze zo betrokken was bij zowel de kandidaten als de rest van het Blind Gekocht team maakte onze samenwerking extra fijn. De manier waarop ze Kinga bijvoorbeeld meteen op sleeptouw nam bij haar debuut, dat was echt mooi om zien. Dus ja, ik ga onze ‘Queen of Colour’ heel erg missen op de set van Blind Gekocht. Maar ik wens haar enorm veel succes toe met al haar projecten.”

De Play4 kijker hoeft Kelly alvast nog niet te missen, want Erik Van Looy kon de gepassioneerde interieurarchitecte overtuigen om dit najaar een gooi te doen naar de titel van De Slimste Mens ter Wereld.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde