Skip to Content
Big Brother bewoners trokken op oudejaarsavond het Huis in

Big Brother bewoners trokken op oudejaarsavond het Huis in

Titelsong Big Brother geschreven en gezongen door Davina Michelle ft Woodie Smalls

VANAF VANAVOND: BIG BROTHER IS TERUG! 

115 camera's, acht deelnemers, 100 dagen en 0 privacy: het nieuwe experiment van Big Brother gaat van start. Vanaf vanavond is Big Brother terug op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Ruim twintig jaar na de eerste versie van de moeder der realityprogramma’s gaan vier Nederlanders en vier Vlamingen opnieuw het experiment aan met Big Brother.  De winnaar kan een bedrag tot maximaal 100.000 euro winnen. Big Brother houdt zijn bewoners een spiegel voor en weet alles van ze. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Wat is perceptie en wat is realiteit? 

Titelsong

Story image

Speciaal voor het programma lanceert de succesvolle Nederlandse zangeres Davina Michelle, samen met Vlaamse rapper Woodie Smalls, vandaag de titelsong: BIG BROTHER. Geïnspireerd door het experiment, het spel element en het alziend oog van Big Brother schreef zij in de song in no-time.
Luister BIG BROTHER hier

De bewoners

Story image

Op oudejaarsdag verwelkomden presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper de kersverse bewoners van Big Brother: Docente Danielle (40), student Jowi (25), flapuit Liese (28), commercieel adviseur Thomas (23), de temperamentvolle Nathalie (23), biologe Naomi (31), rapper en danser Ziko (34) en Theo (54) die zijn brood verdient als klusjesman. Zij namen hun intrek in het Big Brother huis in Amsterdam en zijn begonnen aan het grootste experiment van hun leven.

Story image

Dagboekkamer

Story image

Ook in deze editie van Big Brother heeft de dagboekkamer een belangrijke functie in het huis. Niet alleen kunnen de bewoners hun hart luchten in de dagboekkamer, het is ook de plek waar Big Brother in gesprek gaat met de bewoners en waar ze wekelijks de naam bekend maken van de bewoner die volgens hen mag vertrekken.

Story image

Over Big Brother

Ruim twintig jaar nadat Big Brother, de moeder der realityshows, in Nederland tot leven kwam, keert het grootste en bekendste tv-programma eindelijk terug naar de lage landen: RTL 5, Videoland en VIER brengen Big Brother vanaf maandag 4 januari terug op de buis. Het legendarische format is inmiddels uitgezonden in 66 landen en wordt wereldwijd nog altijd omarmd door miljoenen kijkers. In andere Europese landen is Big Brother met een succesvolle revival bezig.

Story image

Wanneer?
·       De aftrap ‘Big Brother: De Start’ wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire en is vanavond elke dag om 21.30 uur te zien bij ​ VIER.
​·       Naast deze reguliere uitzendingen wordt op donderdag om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ uitgezonden, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire;

Volg Big Brother
Voor meer informatie over Big Brother, kijk op www.bigbrother2021.com en volg Big Brother op Instagram en Facebook via @bigbrothernlbe.

‘Big Brother’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - een label van Banijay Benelux - in samenwerking met Lecter Media.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde