Skip to Content
Bedrijf achter ‘Dinner in the Sky’: “Alles is ooit begonnen als grap.”

Bedrijf achter ‘Dinner in the Sky’: “Alles is ooit begonnen als grap.”

The Fungroup zoekt efficiënte planner in laatste aflevering van De Sollicitatie

Morgen in de laatste aflevering van De Sollicitatie heeft onder meer het Limburgse attractieverhuurbedrijf The Fungroup dringend nood aan een efficiënte planningsverantwoordelijke. Alles wat met fun in de lucht te maken heeft, verhuren ze. Zo zijn CEO Stefan Kerkhofs en zijn rechterhand Joeri Christiaens het brein achter het spectaculaire concept ‘Dinner in the Sky’. De lat ligt dus hoog voor de sollicitanten. Wie maakt indruk en haalt de job binnen?

CEO Stefan Kerkhofs - “Alles is ooit begonnen als grap. Ik herinner me nog de eerste keer dat ik naar 60 meter hoogte ging en ik meteen rechtsomkeer maakte. Ik heb me uiteindelijk toch laten overhalen om die sprong te maken. Als ik toen niet had gesprongen, dan hadden we nooit The Fungroup opgericht.”

Sollicitanten Melissa en Jelte zijn ambitieus en beschouwen deze functie als een absolute meerwaarde. Dorien is terug beschikbaar op de arbeidsmarkt en gaat voor een carrièreswitch. Voor haar is deze job zeer belangrijk. Soner kickt op de internationale bekendheid van het bedrijf, maar is dat ook voldoende?

Ook het gigantische tuincentrum Eurotuin is op zoek naar versterking en wil graag een nieuwe groenmedewerker aanwerven. Kennis van bloemen en planten is wel een vereiste voor de job en zaakvoerders Rudi De Kerpel en Anthony De Pauw hebben dan ook een test voorbereid voor de kandidaten. Dominique heeft groene vingers en wil zijn liefde voor de natuur delen met iedereen. Dieter is geen onbekende voor het bedrijf en wil vandaag een tweede kans. Kevin wil eindelijk een job die aansluit bij zijn studie en Euphraim bekijkt het leven met een open blik en ziet wel wat er op hem afkomt.

De Sollicitatie - laatste aflevering morgen om 21.20 op VIER

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde