Skip to Content
Bea & Bart in tranen in laatste aflevering Blind Gekocht

Bea & Bart in tranen in laatste aflevering Blind Gekocht

Zijn het tranen van geluk? Of eindigt hun zoektocht voor het eerst in de geschiedenis van Blind Gekocht in mineur? Donderdag op Play4.

Afgelopen donderdag zagen we in Blind Gekocht hoe Bea met de handen in het haar zat tijdens de zoektocht naar een huis voor de Limburgse Bianca & haar zoon Jitse. Bea trok alles uit de kast en riep zelfs de hulp in van de media in haar zoektocht naar een geschikte woning voor alleenstaande mama Bianca, die een budget van 170.000€ ter beschikking heeft.

Helaas zonder direct resultaat. Nooit eerder in de geschiedenis van Blind gekocht duurde de zoektocht naar een huis langer, met maanden nagelbijten als gevolg voor moeder & zoon. Maar ook bij Bea slinkt de hoop zienderogen als ook de zoektocht naar een appartement op niets uitdraait. ‘Op dit moment ben ik bang dat het niet gaat lukken, dat het voor de allereerste keer zo is dat we geen huis gaan kunnen kopen en gewoon de centen gaan moeten teruggeven. Mijn hoop zit diep in mijn schoenen…’ klinkt het bij een teleurgestelde Bea.

Het wachten begint zwaar te wegen voor iedereen, en het moment van de waarheid kan nu echt niet langer worden uitgesteld. Jani gaat langs bij Bianca & Jitse en nodigt hen uit voor een wandelingetje in de buurt. Bij het zien van deze beelden zijn Bart & Bea allebei in tranen. Maar zijn het tranen van geluk, of moeten ze voor het allereerst in de geschiedenis van het programma de handdoek in de ring gooien en het sympathieke duo teleurstellen?

En hoe vergaat het de vier andere koppels intussen in hun nieuwe woonst? Tijd voor de laatste terugblik van dit seizoen!

In deze laatste aflevering komen we te weten of Liese & Iñigo nog steeds blij zijn met de finoven in hun energie-neutrale woning. Jani gaat ook langs bij Yellow Tiger Céline en haar Florian die voor het eerst écht samenwonen in ‘hun villa’, zoals ze hun nieuwe thuis al lachend hebben gedoopt.

Ook Sarah, Paul & hun 5 kinderen en Barteld & Jonas krijgen bezoek van Jani nu ze al even in hun nieuwe huis wonen. Heeft Sarah intussen al wat slaap kunnen inhalen nu alle kinderen een eigen kamer hebben? En heeft Barteld intussen vrede met de roze trap en de paarse inkomhal van hun nieuwe stek in Sint Katelijne Waver? Jani gaat op pad om het uit te zoeken!

Blind Gekocht - Donderdag om 20u35 bij Play4

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde