Bart wint als eerste Vlaming Big Brother 2023 en gaat naar huis met €73.388

Bart wint als eerste Vlaming Big Brother 2023 en gaat naar huis met €73.388

86 dagen geleden trokken 11 kandidaten het Big Brother-huis in om zich helemaal over te leveren aan het inmiddels wereldberoemde experiment. Het werd een zeer verrassend en vooral compleet onvoorspelbaar experiment. In totaal kreeg Big Brother maar liefst 16 bewoners over de vloer. In de liveshow heeft de kijker via stemmen bepaald wie de winnaar van Big Brother 2023 werd. De meeste stemmen gingen naar militair Bart uit Itegem. Hij is de eerste Vlaming ooit die sinds de coproductie Big Brother wint!

Bart, Charlotte, Michelangelo, Judy, Ali, Chayron, Rob, Chelsea, Danny, Jason en Lindsey namen op 9 januari hun intrek in het huis. Doorheen het experiment voegden Jolien, Ilse, Chiara, Ias en Jacqueline zich nog toe bij de groep. Week na week moest er een bewoner het huis verlaten en huiswaarts keren.

Bart, Jason, Jolien, Lindsey en Charlotte schopten het tot in de finaleweek, maar die laatste twee moesten net voor de grote finale het huis verlaten. Vanaf dan mochten Jolien, Jason en Bart zich de drie finalisten van Big Brother 2023 noemen.

Als eerste finalist moest Jolien het huis verlaten, waarna de strijd verder ging tussen Jason en Bart . Uiteindelijk werd Bart uitgeroepen tot winnaar van Big Brother 2023.

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde