Bart Peeters speelt model in Het Perfecte Plaatje: "Ik ga het lelijkste gezicht ter wereld trekken"

Bart Peeters speelt model in Het Perfecte Plaatje: "Ik ga het lelijkste gezicht ter wereld trekken"

Wie wordt de eerste afvaller in Het Perfecte Plaatje?

In de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje liet de jury hun goed hart zien door niemand naar huis te sturen. In de tweede aflevering wordt het andere koek, want één fotograaf zal zijn fototoestel aan de haak moeten hangen. Maar voor het zover is, trekken de kandidaten richting Nationaal Park de Hoge Kempen om de stilte van de natuur te fotograferen. Daarna gaan ze door naar het West-Vlaamse festival Dranouter om er de oerdegelijke festivalvibe vast te leggen.

Bart Peeters staat model in Het Perfecte Plaatje: "Ik trek het lelijkste gezicht ter wereld"
Niet alleen de kandidaten gooien alles in de strijd voor Het Perfecte Plaatje, ook hun modellen doen dat. Zo is Bart bijvoorbeeld bereid om zich van zijn lelijkste kant te laten fotograferen.
www.goplay.be

Julius Persoone krijgt de eer om Bart Peeters te mogen fotograferen. Als hij op voorhand langsgaat in zijn loge, vraagt hij of Bart een bepaalde signature move heeft tijdens zijn concert, en uiteraard heeft Bart meteen een idee: "Zorg dat je aan het midden van het podium staat, dan ga ik voor u op mijn knieën zitten en trek ik het lelijkste gezicht ter wereld". Julius ziet het helemaal zitten, al lijkt er tóch nog iemand een tikkeltje enthousiaster te zijn: "Ik heb een knuffel gegeven aan Bart Peeters, kan ik dan nu sterven?", aldus presentator Manu Van Acker.

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde