Skip to Content
Bart & Els helemaal ondersteboven van nieuwe thuis in Blind Gekocht

Bart & Els helemaal ondersteboven van nieuwe thuis in Blind Gekocht

Anton & Roxane zitten in zak en as na eerste ontmoeting met hun ‘droomwoning’

Het lange wachten is voorbij voor Bart en Els. In Ternat kregen zij vanavond voor het eerst hun nieuwe woonst te zien en daar hoorden opnieuw heel wat tranen bij. Al waren het dit keer tranen van geluk. “Dit is wat we wilden. En ik ben ook blij dat Els blij is, want anders moet je leven met een vrouw die niet gelukkig is ... ” , lacht Bart. “Ik ben helemaal ondersteboven. Het is zot dat we zo lang hebben gezocht en niks gevonden hebben en nu is het er plots”, zegt een emotionele Els. Dit is het resultaat van het harde werk van Dina en de experten:

De woonkamer
De woonkamer
De badkamer
De badkamer
De kamer van George
De kamer van George
De keuken
De keuken

Experten Bart en Béa slaagden er dus in om hun taak tot een goed einde te brengen, maar the road to success was soms hobbelig. Het budget was 380.000 euro waardoor de experten creatief moesten zijn om te kunnen handelen volgens de ‘Woonbijbel’ van Bart en Els. Zo moest Béa een aankoopprijs van 330.000 euro onderhandelen en kreeg Bart een renovatiebudget van 50.000 euro. Met dat geld kon er veel gebeuren, maar zeker niet alles: “Ik ga gewoon zorgen dat het in mijn ogen instapklaar is. Er zijn natuurlijk dingen die ik liever wat drastischer had aangepakt, maar het budget is wat het is.”

De veeleisende Anton en Roxane werden dan weer voor de eerste keer geblinddoekt gedropt in hun nieuwe huis. Bij het vertrek waren er al twijfels bij Anton en bij aankomst bleken die twijfels ook gegrond. Een terracottavloer, een kamer op het gelijkvloers en het gebrek aan een Pippi Langkous-gevoel konden hem niet meteen bekoren. En dat leidt tot grote ergernis bij interieurarchitect Bart: “Ik word ambetant. Ik heb het gevoel dat ik hen nog altijd niet begrijp. Weten ze eigenlijk zelf wel wat ze willen?”

Blind Gekocht - Elke woensdag om 20.35 op VIER

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde