Barbara Sarafian maakt vuurtje met een tampon in Albanië

Barbara Sarafian maakt vuurtje met een tampon in Albanië

Bartel in het Wild : Pedro Elias, Barbara Sarafian en Bartel Van Riet ontdekken de Albanese Osumi Canyon

In de derde aflevering van Bartel in het Wild zijn Barbara Sarafian en Pedro Elias de reisgenoten van Bartel. Hun rugzakken zijn gevuld voor een trektocht in Albanië. Pedro gaf aan enkel bang te zijn voor hoogtes, kolkende riveren, pitbulls en Albanezen. De pitbulls bleven thuis, maar de Albanese hoogtes van de Osumi Canyons zal ie toch moeten trotseren. Hij krijgt gezelschap van Barbara Sarafian. Barbara kan naar eigen zeggen alles aan, zolang ze haar dag met koffie kan starten. Daarenboven beschouwt ze zichzelf ook als een kampioene “vuurtje maken” … met een tampon. De kloven en ravijnen van de Osumi Canyon zijn het walhalla voor de liefhebber van spectaculaire raftings, al blijkt er nu net iets te weinig water te stromen om het parcours zonder slag of stoot te laten verlopen.

Bartel in het Wild

Maandag 19 februari 2018, 22u15 op VIER

Contacteer ons
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde