Skip to Content
Back to the 90’s in Zo Man Zo Vrouw: Jani komt terecht in de vestiaire van Discotheek Illusion

Back to the 90’s in Zo Man Zo Vrouw: Jani komt terecht in de vestiaire van Discotheek Illusion

Lil Kim en John Travolta morgen in Zo Man Zo Vrouw, op VIER

Voor een tweede aflevering van Zo Man Zo Vrouw schiet Jani het 90’s Koppel Bea (41) & Christophe (38) te hulp. Ze hebben elkaar 17 jaar geleden leren kennen in het uitgaansleven en hun stijl is daar duidelijk ook blijven hangen.

Bea werkt voor Upper at home en Christophe is verkoper. Upperlady Bea hult zich liefst van al in sexy kleedjes, gescheurde broeken en korte rokjes. Zolang er maar glitter op zit.

“Je lijkt een beetje op Lil Kim, die rapster dat al een paar keer in de gevangenis heeft gezeten”, lacht Jani.  

Naast nasty kleedjes ontdekt Jani ook seksspeeltjes in Bea’s kleerkast, wat voor hem een zinnenprikkelende ervaring is. Christophe heeft zijn kleerkast te danken aan zijn vrouw en ook daar vindt Jani heel wat glitter in terug.  “Ik heb flashbacks van toen ik zelf nog danser was”, lacht Jani. "Het is eerder eentonig maar toch ook John Travolta.” 

Zwaar werk voor Jani om deze seksbom en 90’s lookalike de perfecte styling te bezorgen.

Zo Man Zo Vrouw – Aflevering 2 op dinsdag 10 september om 20u35 op VIER.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde