Skip to Content
Let's get fysica: Scheire en de Schepping is terug.

Let's get fysica: Scheire en de Schepping is terug.

Vanaf morgen, elke dinsdag om 20u35.

Scheire en de Schepping is back from the future met een gloednieuw seizoen en een karrenvracht aan wonderlijke wetenswaardigheden.

Lieven Scheire wordt bijgestaan door eenmansorkest Stijn Cole, vier onwetende, maar uitzonderlijk goed geschapen panelleden en alziende entiteit Googleman. Er komt ook elke week een vorst der vorsers langs: een schepper die ons verbaast met een ongeziene uitvinding of verrassend onderzoek. Wat is het eenzaamste geluid ter wereld, hoe print ik een lever en waarom ga je beter niet samenwonen met een dolfijn?  

Je komt het allemaal te weten in het studiolabo van Lieven Scheire en zijn vorsende medemensen. 

Lieven Scheire opent zijn zelfpluktuin die wij graag de schepping noemen op dinsdag 31 augustus met een toppanel aan  levendbarende landzoogdieren met name Jelle De Beule, Celine Van Ouytsel, Jennifer Heylen en Rik Verheye.

Story image

 

Story image
Story image
Story image

Scheire en de Schepping, dinsdag 31 augustus om 20u35, op PLAY4 en GoPlay.be

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde