Astrid Coppens maakt indruk in de baktent: "Zot om ze nu in het echt te zien!"

Astrid Coppens maakt indruk in de baktent: "Zot om ze nu in het echt te zien!"

Junior Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u20 op Play4 en op GoPlay

In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkers, want in de vierde aflevering is het fashion week. Om te zorgen dat Jeroom & juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden, krijgen ze assistentie van fashionista Astrid Coppens. En niet alleen zij zijn onder de indruk, ook de bakkers zijn een beetje starstruck als Astrid bij hun kookeiland langsloopt.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Pretzeltime! Voor de technische proef maken de bakkers vier regenboogpretzels. Hip & happening op TikTok, maar nog niemand van de bakkers heeft het ooit al geprobeerd. Voor het spektakelstuk wil Astrid Coppens graag een illusiecake van hun favoriete fashion item. De cake moet er zo écht mogelijk uitzien, maar moet uiteraard ook goed smaken. Wie gaat er door naar de halve finale en welke bakker wordt over de catwalk naar huis gestuurd?

Junior Bake Off, elke zaterdag om 20u20 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde