​Alle hens aan dek: De Verhulstjes gaan op cruise door Scandinavië en kamperen in de Ardèche 

​Alle hens aan dek: De Verhulstjes gaan op cruise door Scandinavië en kamperen in de Ardèche 

Nieuw seizoen vanaf 5 november op GoPlay en Play4 

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

De Verhulstjes zijn terug van weggeweest. In het nieuwe, vijfde seizoen van de populaire realityreeks volgt Play4 het reilen en zeilen van Gert, Ellen, Marie en Viktor. En dat mag de kijker dit seizoen vrij letterlijk nemen. De familie gooit het roer om en gaat uitrusten in hun tweede thuis in Saint-Tropez, kamperen in de Ardèche … en gaat op cruise door Scandinavië. Tijdens de cruise van zeven dagen trekken ze van Kiel over Kopenhagen tot Flåm. Wie de boot en alle avonturen van het viertal niet wil missen, kan vanaf 5 november afstemmen op Play4 en GoPlay. 

In de eerste aflevering wil Gert maar wat graag jeugdherinneringen ophalen op de camping in de Ardèche waar hij vroeger als kind zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders: Camping International. Gert neemt zijn gezin mee en ontpopt zich tot de ideale reisleider en campinggids. Op de camping zelf lijkt na al die jaren vooral nog niet zo bijster veel veranderd, en dat heeft melancholische gevolgen voor de pater familias. Marie, Ellen en Vik varen mee op Gerts nostalgische trip. Aan activiteiten op de camping is er alvast geen gebrek.  

De Verhulstjes vertoeven later dit seizoen ook nog eens aan boord van een splinternieuw cruiseschip. Samen met meer dan 6000 medepassagiers hebben ze heel wat stops voor de boeg. Ze varen van de Duitse havenstad Kiel naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord is er ruimschoots eten en entertainment voorzien zoals o.a. zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer. Van Bingo spelen tot een chique gala-avond, ze verkennen alles op het cruiseschip.  

Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden die niet te zien waren in de afleveringen zelf.  

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde