Skip to Content
Alexander De Croo bijt de spits af aan De Verkiezingstafel

Alexander De Croo bijt de spits af aan De Verkiezingstafel

Maandag 27 mei omstreeks 22u op GoPlay en Play4

Vanaf maandag 27 mei stelt Gert Verhulst in De Verkiezingstafel – elke avond omstreeks 22:00 uur - ​ de vragen die Vlaanderen bezighouden aan zeven kopstukken van de zeven grootste Vlaamse partijen. Gerts vaste tafelspringers daarbij zijn voormalig VRT-journalist Linda De Win, strafpleiter Walter Damen, econoom Stijn Baert, comedian Jan Jaap van der Wal en Play Nostalgie-journalist Saar Van Olmen.

Gert presenteert vanaf maandag 27 mei 'De Verkiezingstafel'
Gert stelt de vragen die Vlaanderen bezighouden aan zeven kopstukken van de zeven grootste Vlaamse partijen. De Verkiezingstafel, vanaf maandag 27 mei op GoPlay en Play4.
www.goplay.be

7 afleveringen, elke aflevering 1 kopstuk

Net als De Tafel van Gert (om 20u) wordt ook De Verkiezingstafel (omstreeks 22:00u) live uitgezonden vanuit Play Zuid in Antwerpen. Gert en zijn tafelspringers gaan daarin elke avond in gesprek met een politiek kopstuk over wat er leeft in de Vlaamse huiskamers. Premier Alexander De Croo (Open VLD) bijt de spits af op maandag 27 mei. Daarna volgen tot en met woensdag 5 juni:

  • Dinsdag 28 mei: Petra De Sutter (Groen)
  • Woensdag 29 mei: Sammy Mahdi (CD&V)
  • Donderdag 30 mei: Tom Van Grieken (VB)
  • Maandag 3 juni: Melissa Depraetere (Vooruit)
  • Dinsdag 4 juni: Raoul Hedebouw (PVDA)  
  • Woensdag 5 juni: Bart De Wever (N-VA)
Story image

De laatavonddebatten lopen van maandag 27 mei tot en met woensdag 5 juni, het succesvolle seizoen van De Tafel van Gert wordt afgesloten op donderdag 6 juni: Gert zet die avond vanaf 20.00 uur alle tafelspringers rond De Tafel om met hen over politieke hangijzers te debatteren in een extra lange seizoensfinale van De Tafel van Gert: kleur bekennen!


  • De Tafel van Gert: drie dagverse actuagasten tot en met 5 juni om 20u bij GoPlay en Play4
  • De Verkiezingstafel: zeven partijkopstukken van 27 mei tot en met 5 juni, omstreeks 22:00u bij GoPlay en Play4
  • De Tafel van Gert: kleur bekennen! – op donderdag 6 juni om 20u bij GoPlay en Play4

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde