Alerte voorbijgangers wijzen Team Bravo op overtreding: "Je mag hier niet rijden, dat zal een flinke boete worden"

Alerte voorbijgangers wijzen Team Bravo op overtreding: "Je mag hier niet rijden, dat zal een flinke boete worden"

Aflevering 5 op zondag 1 oktober om 20u op Play4 en GoPlay

De adrenaline van het moment breekt speurders Jeremy & Guy van team Bravo zuur op. Tijdens een achtervolging op het scherp van de snee in het centrum van Brugge rijdt het amusante speurdersduo zonder het te beseffen een voetgangerszone in. Nadat alerte voorbijgangers hen hebben gewezen op hun vergissing en meegeven dat het ‘een dure passage zal worden’, beseffen de twee dat ze een belangrijk verkeersbord over het hoofd hebben gezien. Ze maken dan ook meteen rechtsomkeer. Maar het is duidelijk: ook de politie kan dus fouten kan maken…

Guy: "volgende keer kom ik te paard!"

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

De voortvluchtigen moeten in het centrum van Gent zijn voor de sleutel naar de volgende level. Maar de speurders weten het en ze zullen er allemaal aanwezig zijn. Alle duo's moeten dus ongemerkt tot aan de boodschap zien te geraken.

Aflevering 5 van Klopjacht op zondag 1 oktober om 20u op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde