Skip to Content
Woningen voor 400.000 kerslichtjes, 30.000 kerstballen én 10.000 miniatuurauto's

Woningen voor 400.000 kerslichtjes, 30.000 kerstballen én 10.000 miniatuurauto's

Makelaars staan voor grote uitdagingen in nieuwe week Huizenjagers

Volgende week – van maandag 5 oktober tot en met donderdag 8 oktober – gaat de zoektocht naar droompanden verder in het gezellige Limburg. Makelaars Gert, Diane en Yorick halen hun beste verkooptrucs boven, want ze moeten onder andere op zoek naar een woning met stockageruimte voor een verzameling van maar liefst 10.000 miniatuurautootjes. En alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, doen kandidaat-kopers Jurgen en Jan er nog een schepje bovenop: zij hebben nood aan een pand waar ze 400.000 kerstlichtjes, 30.000 kerstballen én 40 kerstbomen in kwijt kunnen.

Makelaars 

Story image

Gert –  Gert is de vloggende makelaar van het kantoor Realisten in Hasselt. Hij onderscheidt zich in de immowereld door zijn filmpjes waarin hij rondleidingen geeft in zijn panden. Een stijve aanpak is niks voor hem. Hij neemt het leven niet al te serieus en gooit er al eens graag een flauw mopje tussen. Hij is een levensgenieter die zijn job vol passie doet.

Story image

Diane – Diane is een ervaren rot in het vak. Zij runt al 15 jaar Pelter Makelaardij van thuis uit. Het warme contact met haar klanten geeft haar nog elke dag voldoening, dus er is allesbehalve sleur in de werkdag van deze charmante dame.

Story image

Yorick – Yorick runt samen met twee collega’s het kantoor Immofair in Lanaken. Hij is een rasechte Limburger die niet graag stilzit. Aan een bureau zitten is niks voor hem, zijn kantoor is zijn wagen. Yorick is altijd op de baan om mensen te ontmoeten en ze met zijn warme glimlach te ontvangen. Zijn enthousiasme is zijn troef.

Aflevering 1 op maandag 5 oktober

Bart, Katelijne en hun kinderen zijn een nieuw samengesteld gezin. Deze bende van vijf is op zoek naar een huis in het centrum van Hasselt, binnen de ring. Ze willen in een groot herenhuis of villa met en ziel wonen. Graag 4 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin. Budget: 550.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 6 oktober

Jurgen en Jan wonen samen in Alken boven hun zaak van kerstdecoratie. Hun woning wordt nu echter wat te klein en daarom zijn ze op zoek naar een pand waar ze hun 40 kerstbomen, 30 000 kerstballen en 400 000 kerstlichtjes kunnen stockeren. Daarnaast willen ze een grote loft waar ze zelf in kunnen wonen. Budget: 350.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 7 oktober

Patrick en Sabrina zijn al 19 jaar getrouwd en hebben vier kinderen. Ze zijn dus op zoek naar een groot huis met ene leuke tuin. Maar wat het extra moeilijk maakt, is dat Patrick 10.000 miniatuurautootjes heeft verzameld en die moeten mooi uitgestald worden. Ook Sabrina wil een plek voor haar elfen- en drakenbeelden. En op de koop toe moeten de 8 oldtimers onderdak krijgen. Budget: 450.000 euro.

Aflevering 4 op donderdag 8 oktober

Michael en Flo zijn twee jonge politie-inspecteurs die samen met hun zoon en hond op zoek zijn naar een woning. Flo heeft een zware operatie aan haar onderrug gehad en kan dus geen trappen doen, het huis moet dus volledig gelijkvloers zijn. Ze moeten beneden kunnen leven en slapen. Ook willen ze graag een tuin, de hond heeft ruimte nodig om te lopen en Flo werkt al eens graag in de tuin. Budget: 400.000 euro.

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde