30 ambitieuze BBQ-duo's worden op de rooster gelegd door Seppe Nobels en Peter De Clercq

30 ambitieuze BBQ-duo's worden op de rooster gelegd door Seppe Nobels en Peter De Clercq

Welke koppels charmeren de Grillmasters coaches het meest met hun "signature dish"?

Op donderdag 5 april steken we het vuur van Grillmasters aan.

Wereldkampioen barbecue Peter De Clercq én Seppe Nobels, één van ’s werelds beste groentechefs, gaan op zoek naar het beste grill duo van Vlaanderen. Daarom hebben ze tijdens een grootse auditie-aflevering 30 duo’s uitgenodigd in een mooie vierkantshoeve.

De kandidaten zijn van héél diverse pluimage: foodies, ondernemers, clowns, verloofden, bikerboys, beenhouwers, grootvader en kleinzoon… Maar allemaal grillen ze één signatuurgerecht onder het toeziend oog van de chefs.

Sommigen doen dat in een foodtruck of met vier barbecues tegelijk, anderen grillen gewoon in een put in de grond. Peter en Seppe proeven en keuren alle grillbereidingen. Wie serveert verbrande ribbetjes, tunnelpatat, mierzoete fruitsla, een Picasso op ‘t bord of gekweekte zalm met ananas?

En wie zijn uiteindelijk de tien duo’s… die mogen terugkomen naar de Grillmasterhoeve? Daar worden ze de volgende weken gecoacht door de topchefs, en uiteindelijk wordt één duo gekroond tot beste Grillmasters van Vlaanderen.

 

Grillmasters, op VIER

Donderdag 5 april, 20u35

#grillmasters

 

Chefs Peter De Clercq en Seppe Nobels gaan op zoek naar het beste BBQ-duo van Vlaanderen. Ze leggen elke week de grillende koppels het vuur aan de schenen en stomen elke week een nieuwe opdracht klaar. De minst presterende duo's eindigen in de 'burn-out' en zo eindigt de smeulende strijd voor één koppel. Na negen weken kennen we de beste Grillmasters van het land. 

Contacteer ons
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde