Gert Late Night zet koers om 21h40, vanaf morgen terug op VIER.

Schoon schip voor Gert en James. Vanaf morgen ontvangen zij opnieuw en wekelijks drie bekende gasten aan boord van de Evanna. Samen met hen praten ze over waar de actualiteit hen stuurt, maar ook over hun passies, hun plannen en hun toekomst. Dagelijkse actuagasten brengen duidelijkheid, begrip of nieuwe vragen mee.  

Morgen Maandag is dat Kamagurka, Luc Zeebroek voor de opvarenden. Bartel Van Robinson maakt het wat avontuurlijker aan boord. En de oude man en de zee brengt ook Dana Winner mee.

"Een echt leuke combinatie. En we zullen hen ook een nieuw item voor de voeten gooien", vertelt James. "Met onze gasten gaan we in het nieuwe seizoen immers telkens een weddenschap aan. Winnen Gert en ik, dan moeten onze gasten een tegenprestatie doen. Verliezen we, dan krijgen wij een extra opdracht."

Gert Verhulst: "De komende weken welkomen we ook weer een zeer grote verscheidenheid aan gasten. Naast Kamagurka, Dana en Bartel krijgen we de komende weken ook bezoek van o.a. Sven Gatz, Kelly Pfaff, Freya Vandenbossche, Peter Van de Veire en Tine Embrechts."

Gert Late Night van maandag tot donderdag om 21h40 op VIER.

Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde