Skip to Content
1.2 miljoen kijkers voor James De Musical.

1.2 miljoen kijkers voor James De Musical.

Morgen opent James Cooke het theaterdoek voor een bijzonder stijlvolle musical voor en met Lucky Star Jani Kazaltzis.

Licht uit, spot aan. Want morgen zet James Cooke het leven van stijlgoeroe en televisiepersoonlijkheid Jani Kazaltzis op muziek. ​

Kleine Jani, Johan in de klas, groeide op in Waterschei, een typische cité in de schaduw van de Genkse koolmijnen. Een bijzonder gelukkige periode in zijn leven. Van jongs af aan een echt mama’s kindje ook. En dat blijft zo wanneer Jani tijdens zijn puberjaren op zoek moet naar zichzelf en naar een nieuwe relatie met zijn ouders. Zijn angst om mensen teleur te stellen, zeker zijn vader, bezorgen hem een moeilijke periode. En ook zijn pittige uitgaansleven - Madonna is zijn grote voorbeeld- zorgt voor de meest waanzinnige avonturen. Maar zijn zoektocht naar zichzelf werpt ook vruchten af en samen met zijn passie voor styling breekt hij door op Vlaamse televisie. Een muzikale rollercoaster door Jani’s leven, familie, collega’s en vrienden.

"Mijn lieve vriend James heeft iets heel moois gemaakt. Dit heeft mij zo hard geraakt. Ik was er dagen niet goed van. Grote dank aan het team dat zo veel moeite heeft gedaan om van mijn leven een musical te maken."

De eerste aflevering van James De Musical met Natalia behaalde 1.2 miljoen kijkers.
Jani, De Musical. Donderdag 2 december om 20.35 op Play4 en GoPlay.

Story image

 

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk.

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Meer moet dat niet musical!

Jani, De Musical. Donderdag 2 december om 20.35 op Play4 en GoPlay.

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde