10 chefs, 9 keukenschorten: wie verdient het om in de Celebrity MasterChef-keuken te staan?

Seizoen 2 vanaf 4 maart elke maandag & woensdag beschikbaar op GoPlay en Play4

De kandidaten van MasterChef krijgen meteen een technische test: "Maak nu een gepocheerd ei"
In de eerste aflevering van MasterChef krijgen de kandidaten meteen een onverwachte technische test. Tijdens het koken roept Michaël opeens: "Wij willen van iedereen twee perfect gepocheerde eieren."
www.goplay.be

De overwinningsplat van Linde Merckpoel is nog niet helemaal verteerd of er staat al een nieuw seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen klaar om verorberd te worden. In de eerste aflevering - op maandag 4 maart - lijken de ingrediënten alvast simpel: Liesa, Titus, Fatma, Gunter, Olga, Jan, Serine, Daan, Kawtar en Thomas moeten hun all time favourite gerecht klaarmaken. Maar dat is niet alles, want de jury heeft uiteraard nog een extra en vooral onverwachte technische opdracht voor de chefs: een gepocheerd ei klaarmaken. "Een MasterChef-winnaar die geen ei kan pocheren, daar geloven we niet in”, klinkt het. Er hangt veel vanaf, want er zijn slechts 9 keukenschorten om uit te delen. Wie verdient zijn plek in de keuken?

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde